Samenwerking

Ik kan goed alleen werken, maar soms kan je met anderen nog beter de wensen van opdrachtgevers vervullen. Gelukkig beschik ik over een breed netwerk van mensen die ik bij opdrachten kan inschakelen: mediatrainers, vormgevers, eindredacteuren, meedenkers, organisatoren, enzovoort.

Hier een selectie van de mensen met wie ik regelmatig samenwerk:

Joke Hermes, lector culture@citizenship hogeschool Inholland

Partner omdat zij een buitengewoon scherp denker is. Met haar doe ik grote denk en schrijfklussen, onder andere strategische beleidsanalyses voor het ministerie van OCW.

Maaike de Graaff, van Bureau Boven

Partner omdat ze als weinig anderen organisaties kan begeleiden die voor grote veranderingen staan. Dat doet ze als moderator, organisator en adviseur. Ik werk vaak met haar samen bij klussen voor de Nationale Politie.

Jaap Huisman, schrijver en journalist

Partner bij een grote klus die ik voor Bio Based Delta doe. Creatieve en zeer ervaren journalist die weet alles van bouwen, design, kunst en… bovendien bij elke klus voor een geweldige sfeer zorgt. http://www.jaaphuisman.nl/

Merel Huisman

Partner omdat ze een snel meedenkende social media en marketingspecialist is met een heel brede belangstelling. Ze is bovendien een uitstekende researcher.

Claudia Otten, fotograaf

Partner omdat je heel makkelijk met haar samenwerkt. Een heel goede fotografe en voor mij heel bruikbaar omdat ze als geen ander mensen in de context van hun werk kan vastleggen.